duminică, 5 decembrie 2010

Oferim servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Oferim servicii de cea mai buna calitate

     Colaborarea cu firmele de intretinere a cladirilor, fie ca e vorba de servicii profesionale de curatenie  sau de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie  trebuie sa aiba la baza principiile calitatii depline a serviciilor prestate, principiile seriozitatii si profesionalismului personalului angajat in operatiunile desfasurate. Personalul nostru este antrenat pentru a raspunde prompt si intr-un mod profesionist solicitarilor dumneavoastra.
     Experienta vasta  acumulata din existenta pe piata de profil ne ofera posibilitatea de a presta pentru dumneavoastra servicii de cea mai buna calitate, iar in acest sens am reusit sa ne certificam calitatea prin sistemul de management al calitatii ISO:9001,ISO:14001, ISO:18001

- Firma vă oferă protecţie împotriva vectorilor generatori de disconfort - zburători şi târâtori, rozătoarelor mari şi mici, bolilor şi dăunătorilor specifice culturilor agricole, dăunătorilor comuni de depozit - precum şi contra ciupercilor saprofite şi parazite fixate pe diferite suporturi, a dăunătorilor specifici ai lemnului şi produselor finite din lemn (parchet, lambriuri, duşumele, structuri din lemn).
asigură combaterea şi punerea sub control strict a capacităţii de amplificare a infestiilor cu purici, muşte, ţânţari, gândaci, molii de ţesătură, dăunătorilor comuni de depozit şi de carantină, şoareci, şobolani, cari de lemn.
-Tipuri de daunatori: Gandacul rosu(de bucatarie), plosnita, libarca, tantarul, musca, furnica, greierul, painajenul, purecele si paduchele sunt insectele care se gasesc cel mai des in locuintele sau birourile supraetajate, in subsoluri cat si in depozite de materiale sau alimente. Prezenta acestoria se face mult mai repede simtita daca in aceste spatii se afla si animale de companie sau de paza.

Insectele enumerate mai sus pot afecta sanatatea omului prin faptul ca transmit foarte usor microbi atat pe cale aeriana, cat si prin intepaturi si muscaturi.
Recomandari:
Serviciile noastre se adreseaza cu precadere companiilor si firmelor, persoanelor juridice , dar si persoanelor fizice in apartamente, case, terase: Hoteluri, pensiuni, restaurante.
Procesatori carne / producatori preparate din carne.   
Lanturi de magazine alimentare.
Primarii. 
Depozite.  
Institutii de invatamant.  
Unitati militare.     
Intreprinderi / societati de mari dimensiuni. 
Calitatea serviciilor noastre este dovedita de numarul mare de clienti.
Pentru mai multe informatii despre noi (companie, portofoliu clienti, materiale, preturi) va rugam sa ne contactati. La nr de telefon: 0723310 615 , 0351424 693

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu