vineri, 18 iulie 2014

Infestarea cu gandaci

2_08Este important sa stim semnele infestarii cu gandaci. Cele mai conclusive semne ale infestarii cu gandaci se vad usor acasa, dar pentru ca acestia sunt insecte nocturne nu sunt intotdeauna usor de vazut. Din fericire gandacii au si un miros specific pe langa celelalte semne ale infestarii.
In cazul unei infestari severe gandacii pot sa fie vazuti in timpul zilei. Aceste insecte neplacute se disting usor si sunt usor de identificat. Avand cam un centimetru un centimetru si jumatate candacii sunt plati si alungiti si sunt colorati in maro inchis sau deschis si uneori negru. Gandacii au sase picioare si doua antene lungi aceste caracteristici asigurand identificarea gandacilor.
Cu cat infestarea este mai severa cu atat vor aparea mai multi gandaci in timpul zilei. Acesta nu este cazul valabil in toate situatiile, desigur, iar aparitia gandacilor in timpul zilei nu este specifica infestarilor minore. Stiind ca gandacii sunt animale nocturne si stau ascunse in timpul zilei vom putea recunoaste usor semnle e unei infestari daca seara incep sa apara.
Unul din cele mai comune semne ale prezentei gandacilor in casa sunt aparitia reminiscentelor de oua eclozate. Aceste oua se sparg atunci cand micii gandacei ies din ele si raman sub forma unor bilute ovale cu pereti subtiri, fragili, maronii si transparenti. Un alt semn comun al prezentei gandacilor este aparitia fecalelor de gandaci. Acestea se aseamana cu boabele de mac fiind mult mai inchise la culoare, iar uneori arata ca piperul macinat.
Iin final, este si mirosul. Gandacii au uneori un miros spacific in special atunci cand sunt in numar foarte mare. Pe langa numeroasele aspecte lagate de igiena care au legatura cu infestarile cu gandaci mirosul este neplacut si poate altera mancarea care este expusa la aer.
Remedierea unei infestari cu gandaci nu se refera doar la omorarea gandacilor care apar si chiar si cea mai mica infestare cu gandaci este mai extensiva decat pare. Mai important decat gasirea si eradicarea cuibului de gandaci este amenajarea locuintei in asa fel incat sa fie neagreata de gandaci pentru ca ei sa nu se intoarca. Folosirea capcanelor pentru gandaci sau a momelilor poate fi esentiala pentru locuintele situate in zone cu climat rece deoarece gandacii prefera habitatul cald si se muta in casa in timpul iernii. O infestare severa cu gandaci implica folosirea pesticidelor si a firmelor de dezinsectie.

2 comentarii:

  1. Salut! Pentru a menține o conexiune sănătoasă, este crucial să existe diversitate în sfera intimă a relației tale. Vizionând astfel de clipuri video, cuplurile pot descoperi noi tehnici, idei de explorare și modalități de îmbunătățire a comunicării în dormitor. Cu toate acestea, este important să ținem cont că aceste videoclipuri pot oferi o reprezentare artificială a realității, iar nu întotdeauna tot ceea ce este prezentat acolo se potrivește fiecărui cuplu https://ro.4pig.com/ . Este crucial să discuți deschis cu partenerul tău despre ceea ce te interesează și să identificați împreună aspectele cu care vă simțiți confortabil. Pentru a obține inspirație, poți explora diverse clipuri video despre intimitate – există o gamă variată de materiale care pot contribui la extinderea cunoștințelor și experiențelor tale.

    RăspundețiȘtergere